Western Riding op "BoksheideBuiten"

Beleef meer plezier met uw paard; op BoksheideBuiten hebben we een roundpen en buitenbak ter beschikking om u en uw paard naar een hoger niveau te tillen. In een ontspannen sfeer geef je sturing aan het paard en leert daardoor op een effectieve wijze paardrijden. Ik leer je leiderschap over het paard te hebben. Les met uw eigen paard kan desgewenst plaatsvinden op onze lokatie Boksheide Buiten of bij jou aan huis. Lessen kunnen overdag van maandag tot en met zaterdag gevolgd worden. Op de pagina ‘disciplines’ vindt u alle lessen en trainingen die door Alexandra Western Training gegeven worden.

Western training zonder stress

Om echt goed les te kunnen geven heb ik geïnvesteerd in speciale communicatieapparatuur. Dankzij een comfortabele microfoonverbinding, de handsfree Senrun hippische instructieset, heb je een perfecte individuele en goed verstaanbare verbinding met mij. Bovendien verbetert het de concentratie omdat je geen hinder van omgevingsgeluiden ondervind. Het paard wordt op die manier ook niet afgeleid bij het uitvoeren van de oefeningen en leert daardoor beter.

Kinderen

Ook kinderen vanaf 6 jaar kunnen les volgen bij Alexandra Western Training. In deze lessen leert het kind onder begeleiding op hun eigen pony/paard zelfvertrouwen, gevoel en evenwicht te krijgen.