Pensionstalling op "BoksheideBuiten"

Onze kleinschalige pensionstalling met 5 buitenstallen en 6 paddocks ligt in het buitengebied van Eersel. Slechts 200 mtr van bos en heide vanwaar u als recreatief ruiter eindeloos kunt rijden in Nederland en België.
Wilt u uw paard zoveel mogelijk buiten laten verblijven dan is uw paard bij ons aan het juiste adres. Onze sappige groene paardenweiden zijn ideaal voor uw trouwe viervoeter om te begrazen. Een barn met inpandige kantine en andere luxe voorzieningen staan garant voor een aangenaam verblijf voor paard en ruiter. Op dit moment kunnen wij geen nieuwe pensionklanten aannemen.

Hygiëne & Onderhoud

De paarden komen van het voor- tot najaar zoveel mogelijk elke dag op de 2 ha groene weiden, voorzien van zuurvrije drinkbakken en beregeningsinstallatie. De groene weiden worden jaarlijks paardvriendelijk bemest om een gezond en smakelijk gewas te behouden met vitamines, mineralen en een te verwaarlozen onkruidvegetatie.

Bij slecht weer

Als de weersomstandigheden weidegang niet toelaten staan de paarden op de paddock en/of stal voorzien van drinkbakken en goed gevulde slow hay feeders.

 

Wat kost een pensionstalling?

Laat je paard door mij verzorgen in het paardenpension.