Mijn passie voor paarden

Van paarden gaat mijn hart in galop. Ik neem je graag mee op reis door de wereld van de paardensport.  Wat recreatief begon, ontwikkelde zich via dressuur tot Western en heeft ondertussen geleid tot een rijke ervaring in Western Riding, waaronder het realiseren van de droom van elke wedstrijdrijder: Futurity! In de showarena heb ik mijn sporen ruimschoots verdiend. Daar ben ik trots op en wil jou graag coachen om dit en meer te bereiken.

Westernrijden en paardrijles

Westernrijden is een sport die mens en paard in balans brengt. Samen sterk zijn is het doel, net als in een mooie film. De liefde voor paarden en de Westernsport stimuleren mij naar continue doorontwikkeling en verdergaande professionalisering. Het belang van een goed getraind paard staat daarbij voorop. Als trainster ben ik zelf getraind op internationaal niveau en bied graag anderen verdieping in tal van westerndisciplines die deze sport rijk is.

Professionele trainingen

Dankzij het behalen van diverse certificaten, het succesvol afronden van intensieve opleidingen (waaronder NRHA Judge School en Intructors Course) en begeleiding door grote namen uit deze sport, mag ik de passie voor Westernsport professioneel delen met andere paardenliefhebbers. Door plezier met vakkundigheid te combineren, til ik u en uw paard naar een hoger niveau.