Paarden- en Life-coaching

Lééf vanuit je zíjn!

Op zoek naar innerlijke rust? Voortdurend moe? Geprikkeld? Last van slapeloosheid of gepieker? Loop je vast in je werk of gezin? De oplossing? Lééf vanuit je zíjn! Life-coaching is dé sleutel naar positieve verandering. Invloeden van buitenaf evenals de manier van denken hebben invloed op ons mens-zijn. Een Life-coach biedt juíst handvatten aan om weer regisseur van je eigen leven te worden.

Hoe je dat doet? Door te leren laveren, los te laten en malende gedachten te beteugelen. Op die manier zit je weer stevig in het zadel en gaat het leven weer in galop. Is het echt zo simpel? Het antwoord is volmondig ‘ja!’, mits je aan de slag gaat met de tools die ik je aanreik. Als gecertificeerd en erkend Life-coach help ik je bij het zoeken en vinden van allerlei inzichten. Een connectie met paarden of ervaring met paardrijden is niet nodig. Om mens en paard te benoemen: je hoeft niet op het paard te zitten of ermee kennis te maken. Ook zonder kun je de toegevoegde waarde van een kundige Life-coach ervaren.

Toch is een paard op zichzelf al een coach. Van nature laat dit dier zich aan jou spiegelen.
Een paard vertelt zonder woorden, een paard laat je namelijk voelen. Zo kom je dichter bij jouw eigen gevoel. Hoofdzakelijk geven paarden het vertrouwen in je eigen intuïtie terug.
Paarden weten je te versterken in je leiderschap, verantwoordelijkheden, samenwerken en het ‘in contact met jezelf’ zijn.

Om die reden is Life-coaching ook een ideale tool voor mensen in het bedrijfsleven. Wie ben je? Wat kan je? Waar sta je? Wat doe je? Waar wil je staan? Of het nu om functiegerichte, procesgerichte of contextgerichte ontwikkeling gaat, elke manager wil persoonlijk kunnen groeien. Je wordt bewust van je eigen kunnen en kracht.

Meer zelfvertrouwen
Meer persoonlijke groei
Minder stress
Minder faalangst
Meer levensgeluk
Meer succes
 

Heartfulness

Visualisatie

Stel je voor dat je op Boksheide Buiten logeert in één van onze cottages, dichtbij de paarden. De warme avondzon geeft een mooie gloed en je voelt je prettig. Kijk om je heen, neem de omgeving in je op. Hoor de vogeltjes tjilpen, ruik de geur van het gras en voel een briesje langs je wangen strijken. Vul je lichaam hiermee en kom in je kracht.
Geef jij jezelf de kans om de dag ontspannen te beginnen of juist te eindigen? Ben jij mindfull in het hier en nu?
Paarden hebben een spiegelreflex en zij ondersteunen je wanneer jij verbinding maakt met jezelf, de natuur en je onderbewustzijn. Tijdens de meditaties komen verschillende thema’s, verhalen en visualisaties aan bod. Na afloop nemen we de tijd om te reflecteren onder het genot van een verfrissing en versnapering.
Loop jij warm voor een sessie? Reserveer dan nu een visualisatie bij Alexandra.
Stuur een mail naar of app voor een afspraak: 0031(0)6229 137 27
U bent van harte welkom!