BoksheideBuiten heeft twee logeercottages en een logeerzolder in de barn gerealiseerd!! 
Op onze website www.boksheidebuiten.nl vindt u meer informatie.

Het verblijf "BoksheideBuiten"

Geniet in een landelijk decor in de parel van de Kempen en maak gebruik van al het moois aan faciliteiten die BoksheideBuiten je te bieden heeft, zoals de Kempische natuur met bos en heide. Je kunt verblijven in de 'Korenbloem Cottage' of de 'Klaproos Cottage'. Onze twee luxe logeercottages zijn voorzien van vloerverwarming en van een volledig ingerichte keuken, een regendouche, apart toilet en op de bovenverdieping 2 slaapkamers. 
Ook is het mogelijk om als groep van max. 8 personen te verblijven in de 'Barn Cottage'.
De 'Barn' heeft op de bovenverdieping de beschikking over een slaapzolder met 8 luxe opvouwbare 1 persoons bedden en een kleine kantine met koffie, thee en eenvoudige kookmogelijkheden.
Op de benedenverdieping bevinden zich de regendouche, het aparte toilet (gedeeld) en zadelkasten.

Bourgondisch en gastvrij

Onze accommodaties bevinden zich in een rustige landschappelijke omgeving met natuurlijke begroeiing, zoals klaprozen, papaver, brem en braam. In dit gebied kun je heerlijk ontspannen, evenals wandelen, fietsen en motorrijden.
Dichtbij BoksheideBuiten liggen diverse routes richting gezellige uitspanningen en picknickplaatsen. Laat je paard rusten bij de diverse vennen en paddenpoelen die de Kempen rijk is.

Ervaar de liefde van een paard

Heb je er al eens van gedroomd om dichtbij je paard te slapen, paarden coaching, een heartfulness (visualisatie) te ervaren of lasso te leren werpen? Dan bieden wij je de mogelijkheid. Ook voor jou paard is er een plekje op ons BuitengewoonStoer BoksheideBuiten! Onze lokatie sluit op 200 meter direct aan op de Kempische ruiterroutes.