BoksheideBuiten heeft twee logeercottages en een logeerzolder in de barn gerealiseerd!! 
Op onze website www.boksheidebuiten.nl vindt u meer informatie.

Het verblijf "BoksheideBuiten"

Geniet in een landelijk decor in de parel van de Kempen en maak gebruik van al het moois aan faciliteiten die BoksheideBuiten je te bieden heeft, zoals de Kempische natuur met bos en heide. Je kunt verblijven in Cottage 'De Korenbloem' of Cottage 'De Klaproos'. Onze twee luxe logeercottages zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken, een regendouche, apart toilet en op de bovenverdieping 2 slaapkamers. 
Ook is het mogelijk om als groep van max. 8 personen te verblijven in onze Barn Cottage'.
De Barn heeft op de bovenverdieping de beschikking over een slaapzaal met eenpersoons opvouwbare bedden en een kleine kantine met koffie, thee en eenvoudige kookmogelijkheden.
Op de benedenverdieping bevinden zich de regendouche, toilet (gedeeld) en zadelkasten.

Bourgondisch en gastvrij

Onze accommodaties bevinden zich in een rustige landschappelijke omgeving met natuurlijke begroeiing, zoals klaprozen, papaver, brem en braam. In dit gebied kun je heerlijk ontspannen, evenals wandelen, fietsen en motorrijden.
Dichtbij BoksheideBuiten liggen diverse routes richting gezellige uitspanningen en picknickplaatsen. Laat je paard rusten bij de diverse vennen en paddenpoelen die de Kempen rijk is.

Ervaar de liefde van een paard

Heb je er al eens van gedroomd om dichtbij paarden te slapen, een heartfullness te ervaren of lasso te leren werpen? Dan bieden wij je de mogelijkheid. Ook voor jouw paard is er een plekje op ons BuitenGewoonStoer BoksheideBuiten!